jueves, 27 de junio de 2013

Constitució AOTI

AOTI és una nova associació sense ànim de lucre creada per cobrir les noves necessitats poblacionals, especialment en el col·lectiu dels més petits.

Amb un equip multidisciplinar oferim un servei integral a les necessitats alimentàries, ja sigui per excés o per dèficit. Carme Samsó, infermera i dietista: Laura Labernia, nutricionista i tecnòloga en els aliments i Montse Rius, psicòloga i coach.

En els últims anys està augmentant de manera perillosa el número d’infants i joves amb sobrepès o obesitat, per contra, també augmenten el número de casos amb falta de nutrients o malnutrició. Són els dos extrems d’un mateix continu: L’ALIMENTACIÓ.

Així, des de AOTI pretenem fomentar una alimentació saludable amb coneixements de què i perquè es menja, acompanyada d’un estil de vida actiu. Per fer-ho hem creat una extensa programació amb activitats per tots els públics.
Principalment som una associació dirigida als petits i joves, però al tractar-se d’un tema tan quotidià l’adaptació dels continguts és fonamental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario